top of page

Rapport från Summercamp MTBO

Idag avslutade vi orienteringsdelen i summer-campen för personer med funktionsnedsättning. Det har varit mycket glädje och utmaningar för våra deltagare både i Fredriksskans och denna vecka i Långviken.


Totalt under dessa 4 dagar har vi haft 81 startande vilket är fantastiskt tycker vi. Utöver dessa finns givetvis även ledare och några som inte önskar använda stämpelpinne. Utmaningen för vår del var främst att hitta lämplig nivå på banorna och det tycks vi ha gjort. Vår "test" med touchfria stämpelsystem visade sig vara en lyckad lösning då deltagarna själva klarade stämplingen.


Banan från Långviken visas nedan och även en bild från en glad deltagare tillsammans med oss (bilden tagen av fritidskanalen).
23 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Tjoget 2024

Nybro OK vill tacka alla som ställde upp för att springa i Nybro OK:s Tjogetlag 2024. Kartorna finns nu i klubbstugan samt en tumkompass som var kvarglömd.

Info om Torsås OK:s sommarkontroller

Nu finns 35 fasta kontroller på plats på Gullabokartan. Det är dags för Torsås OK:s populära Sommarkontroller som vi varje år har ute så att man kan träna när man vill.Det är nu 13:e året vi även bjud

Comments


bottom of page