top of page

Torsås OK:s Sommarkontroller


Sommarkontroller 2023
.pdf
Ladda ner PDF • 1.10MB

Nedan följer lite information om Torsås OK:s sommarkontroller:

Nu är klubbstugan fulladdad med träningskartor. Det är dags för Torsås OK:s populära Sommarkontroller som vi varje år har ute så att man kan träna när man vill. Det är nu 13:e året vi även bjuder in grannklubbar m.fl. att springa på de 36 fasta kontroller som sitter ute. I år återvänder vi till den fina och öppna terrängen på Söderåkrakartan. Bitvis är den dock tuff pga blåbärsriset. Det är i alla fall väldigt vacker skog att springa i.

Kontrollerna kommer att sitta ute till omkring 10 augusti. De består av brädor som är röd/vitmålade. Kartorna finns i klubbstugans gamla glasveranda (ut mot vägen). Första dörren är öppen. Det finns 9 olika banor. Alla finns i skala 1:10 000 och 1:7500.

Banorna utgår från 2 starter: Skarptorpet och Route 66. Route 66 kallas en skogsväg som går från Övraby norrut genom kartan. Starten ligger vid det som kallas endurostarten. En bana från Route 66 är i Gul svårighet och det finns även en momentbana från starten vid Skarptorpet där man möter momenten Kontrollplock, Korridororm, Kompass, Kontrollplockning igen och så avslutas det med ännu en korridororm.

För att hitta till starterna finns vägvisningskartor i glasverandan för de som behöver. Kartorna kostar 40:-/st och betalning görs med Swish 073-329 47 00 (ange Sommarkontroller) alternativt i den gröna brevlådan som finns i glasverandan. Detta gäller ej Torsås OK:s medlemmar som springer gratis. Vi ser gärna att alla som springer skriver i gästboken (även Torsås OK:s medlemmar) där ni skriver i datum, namn, klubb, om ni betalat med Swish och mailadress om ni vill ha info från klubben i framtiden.

Välkomna ut i den härliga Söderåkraterrängen!

37 visningar

Comentarios


bottom of page